TRÅDLYFT

I dagens allt ökande livslust, tempo och krav efterfrågas allt mer alternativa behandlingar till kirurgiska skönhetsingrepp i syfte att förändra, föryngra, strama upp och modifiera huden för att uppnå ökat välbefinnande. Man vill ha förändringar med säkra, snabba och effektiva metoder och helst utan bieffekter och lång konvalescens. I syfte att tillmötesgå denna efterfrågan bevittnar vi idag en fantastisk utveckling av alternativa, icke kirurgiska metoder såväl injektions- som laserbaserade.

Trådlyft, volymlyft med filler och uppstramning med laser är resultat av en sådan utveckling och är idag allmänt accepterade inom estetiska behandlingar i syfte att åstadkomma uppstramning av huden utan komplicerande kirurgi.

 

SILHOUETTE SOFT®

En PLA-tråd som ger ansiktslyft utan kirurgi och är helt resorberbar. Ger ett långvarigt resultat upp till 18 månader, utföres på

cirka 45 min.

SILHOUETTE SOFT ® är en teknisk innovation som erbjuder kvinnor och män vad ingen behandling någonsin tidigare kunnat skapa på ett enkelt sätt: definition av haklinje, återställd volym och reducerade rynkor med hjälp av en 30-minuters behandling. Ofta räcker en till två trådar per sida. Resultatet varar upp till 18 månader. SILHOUETTE SOFT ® är en FDA godkänd produkt och kommer i form av dubbelriktade absorberbara trådar. Den är tillverkad i USA och dess utveckling bygger på sex års erfarenhet av suturer med koner som används inom rekonstruktiv kirurgi och plastikkirurgi. SILHOUETTE SOFT ® är den enda produkten på skönhetsmarknaden möjliggör två gemensamma åtgärder: En lyftande effekt så fort SILHOUETTE SOFT ® appliceras. Dessutom en regenerativ effekt, genom att stimulera den naturliga produktionen av kollagen i månaderna som följer, för progressiva och naturligt resultat!

 

PDO-TRÅDAR

En ny och effektiv metod att strama till huden utan kirurgi. Trådlyft är en enkel, snabb, säker och kostnadseffektiv behandling som kan genomföras på flertalet områden på kroppen där huden är slapp. Vanliga områden är ansikte, ögonbryn, mungipor, käklinje, hals, armar, bröst och bakdel. Vi använder oss av biologiskt nedbrytningsbara trådar PolyDiOxanon, (PDO) som löses upp av kroppen efter ca 6-9 månader beroende på typ av tråd. PDO-trådar är av samma material som trådarna man använder sig av för att sy invärtesorganen med. Trådarna som även kallas för kirurgiska trådar är välbeprövade och har använts i decennier vid ex hjärt- och lungoperationer.

 

Hur går behandlingen till?

Trådarna förs in under huden med hjälp av tunna nålar som är gjorda på nanoteknik. Dessa nålar som är ”laddade” med PDO-trådar, placerar trådarna i optimalt läge när de förs in under huden. När man sedan tar ut nålen ligger tråden kvar i rätt läge under huden. Behandlingen genomförs i lokal bedövning och är relativt smärtfri. Den tar ca 30 min beroende på omfattningen av området som ska stramas.

 

När och hur ser resultaten ut?

Trådarna som förs in i huden kan kännas den första tiden samt bidrar relativt omgående till en så kallad lindrig inflammation med kraftfull nybildning av kollagen som lägger sig runt PDO-trådarna i täta formationer och bygger upp strukturen under huden. Det ger en förbättrad hudstruktur och hudkvalitén förbättras. Trådlyft ger ett naturligt resultat eftersom det följer de naturliga konturerna. Resultatet börjar synas inom 2 veckor efter behandlingen, fortsätter sedan att successivt förbättras de efterföljande 2-4 månaderna och håller sedan upp till 18 månader efter det.

 

Biverkningar

Vanligast är blåmärken efter nålsticken, men även en lätt rodnad och svullnad kan uppstå. Dessa går sedan spontant över de närmaste dagarna efter ingreppet.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.